Register
X

Log in
X

Company Name

Al Petrol

Phone Number

038/607-665, 038/607-899

Company Place

Prishtinë

Banakier (4), Kamarier (4), Punëtor në Market (3)

Banakier (4), Kamarier (4), Punëtor në Market (3)

Information

Publish Date

10.03.2017

End Date

23.03.2017

Categories

Hoteleri | Shitje

Job Places

Drenas | Fushë Kosovë | Vushtrri

Job Description

Kompania AL – PETROL Sh.p.k, hap vende të lira pune.

Lokacioni i punës: Njësia - Hotel "Vita" - Vragoli, KK Fushë Kosovë

2  Banakier dhe

2  Kamarier  

Kriteret:

 • Të ken njohuri bazike pune në kompjuter.
 • Së paku të kenë të përfunduar shkollen e mesme
 • Pervoja e mehershme e preferuar
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese

Lokacioni i punës: Njësia - SLLATINË, KK Fushë Kosovë

2  Banakier  dhe

2  Kamarier 

Kriteret:

 • Pervoja e mehershme e preferuar
 • Të ken njohuri bazike pune në kompjuter.
 • Së paku të kenë të përfunduar shkollen e mesme
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese

Kompania AL –PETROL, Njësia në DRENAS  dhe VUSHTRRI,  hap vende të lira pune.

Punëtor në Market (3)

Kriteret:

 • Të jenë 3 veta që kanë lidhje të ngusht familjare
 • Të ken njohuri bazike pune në kompjuter.
 • Së paku të kenë të përfunduar shkollen e mesme
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese

Të Iinteresuarit të dërgojnë CV - me foto dhe dokumente përcjellëse në e-mail adresen:

hralpetrol@gmail.com

Për informata shtese mund të  konkatoni  edhe në numrat e telefonit:
049 940 002  dhe  049 940 010.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook