Log in
X

Company Name

LULITRANS SHPED SH.P.K

Phone Number

045209161, 038603003

Company Place

Prishtinë

Vozitës për kamion CE) (3 Pozita)

Vozitës për kamion CE) (3 Pozita)

Information

Publish Date

06.07.2017

End Date

06.08.2017

Categories

Vozitës

Job Places

Prishtinë | Rajonale

Job Description

LULITRANS SHPED SH.P.K , 

Me seli në Prishtine hap vende të lira pune për:

Shofer (Vozitës Per kamion CE) (3 Pozita)

Data e aplikimit: MAJ 2017

- RELACIONET - SHQIPERI, KOSOVË, SERBI

Detyrat dhe Përgjegjësitë
• Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë me orar fleksibil të punës;
• Duhet të jetë në gjendje të ofrojë mbështetje për vozitje për detyra te caktuara në mbrëmje ose gjatë fundjavës.
• Kryerja e detyrave të tjera zakonisht të caktuara për Vozitësin.

Kriteret dhe kushtet e nevojshme
- Kandidati duhet të ketë patentë shoferi valid (të vlefshëm);
- Të ketë përvojë pune (vozitës) ;
- Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë nën presion, të ketë etikë në punë dhe integritet të lartë pune.

Preferohet te kete edhe CPC-D- SHOFER TË TRANSPORTIT TË MALLRAVE-Apo me kusht qe të merr Pas Fillimit te Punës.

Për te aplikuar, 
Kontaktoni ne numrin: 045209161 ose 038603003

Email: luli_murati@homail.com

Lulitrans shped sh.p.k
Kosovë-Prishtine

Expired

Advertising
Advertising
Facebook