Register
X

Log in
X

Company Name

ELKOS GROUP

Phone Number

0800/30 300

Company Place

Pejë

VOZITES (kategori C)

VOZITES (kategori C)

Information

Publish Date

09.08.2017

End Date

15.08.2017

Categories

Magazinier

Job Places

Prizren

Job Description

Elkos Group per Degen e saj: Depo Prizren me date 08.08.2017 shpall keto :
 
VENDE TÊ LIRA PUNE
 
VOZITES (kategori C) -  ELKOS DEPO Prizren - 2 VENDE TË LIRA PUNE
 
Kriteret:
- Preferohet diplome e shkolles se mesme
- Të posedojë aftesi komunikuese
- Patent shofer kategoria C
- Aftesi te punes ekipore
 
APLIKIMI:
Aplikimi ne Depo Prizren dhe Etc Prizren duke  plotesuara plikacionin, dhe ne email adresen: apliko@elkosgroup.com
 
Per informata shtese mund te therrisni pa pagese 080030300.
 
konkursi mbetet i hapur deri me 15.08.2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook