Register
X

Log in
X

Company Name

The HeadHunter

Phone Number

+386 (0) 49 887057, +381 (0) 38 749001

Company Place

Prishtinë

The HeadHunter Kosovo New Chapter!

The HeadHunter Kosovo New Chapter!

Information

Publish Date

02.10.2017

End Date

18.10.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

The HeadHunter Kosovo New Chapter!

Grupi The HeadHunter që operon në SHBA, Greqi, Shqipëri, Maqedoni, Kosovë, Mal i Zi, Bosnie dhe Hercegovine dhe me plane për tu shtrirë edhe në Kroaci dhe Serbi gjatë vitit 2018, ka kënaqesinë të ndajë sot me ju një lajm shumë të mirë për degën tonë në Kosovë.

Ne po rritemi ekstremisht shumë shpejt në Kosove dhe në këtë kuadër ne kemi edhe një objektiv të qartë për  të përmirësuar edhe cilësinë e biznesit dhe shërbimeve tona.  Kompania jonë në këto kohë ka kaluar edhe një fazë të thellë transforimi duke punësuar kolegë të rinjë dhe gjithashtu edhe Drejtuesin tonë të ri për The HeadHunter Kosova. Kemi një Drejtues të ri!

Ne jemi entuziast  të shpallim se duke filluar nga sot dhe në vijim Zoti Dren XHEMA do të udhëheqë The HeadHunter Kosova dhe jemi të sigurt se ai do të sjellë suksese të reja dhe do te përmirësojë biznesin dhe marken tone në  Kosovë.

Ky është një kapitull i ri për zyrën tonë në Kosovë dhe ne me padurim po presim që të ofrojmë shërbime edhe më cilësore dhe teknikat më të fundit në fushën e burimeve njerëzore.

Dreni vjen nga një eksperiencë shumë më mirë në një nga kompanitë me të suksesshme në fushën e komunikimit në Kosovë dhe ka eksperiencë të madhe në fushën e marketingut, shitjeve dhe negocimit.

Për ç’do pyetje apo sugjerime në lidhje me punësimin tuaj mund të vendoseni në kontakt me Drenin në adresën e e-mail: d.xhema@headhunter.al 

Provo The HeadHunter Kosova për suksesin tend!
________________________________

The HeadHunter Group operating in USA, Greece, Albania, Macedonia, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina and projected offices for 2018 in Croatia and Serbia, is very pleased to share with you a very good news today for The HeadHunter Kosovo Branch.

We are experiencing an extreme growth in Kosovo and in our objective in improving the business of The HeadHunter Kosovo Branch we have found the NEW Managing Director!

We are happy to announce that from now and on Mr. Dren XHEMA will be leading The HeadHunter Kosovo Branch, and we are sure that he will bring new successes and improve our business and our brand in Kosovo.

This is a new era for our Kosovo office, and we are looking forward to provide you with a better quality of service and new HR techniques.

Dren comes from one of the most successful communications companies in Kosovo, and has invaluable expertise in advertising, sales, and negotiating.

Anything you need you can reach out to him via the e-mail address: d.xhema@headhunter.al

Try The HeadHunter Kosovo for your success!

Expired

Advertising
Advertising
Facebook