Register
X

Log in
X

Company Name

Beta Group

Phone Number

+381 (0)38 549 479

Company Place

Lipjan

Menaxher i Shitjës në Departamentin e Ndërtimtarisë dhe Hekurit

Menaxher i Shitjës në Departamentin e Ndërtimtarisë dhe Hekurit

Information

Publish Date

28.09.2017

End Date

13.10.2017

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook