Register
X

Log in
X

Company Name

Al Petrol

Phone Number

+386 49 940 157

Company Place

Prishtinë

Zëvendës Menaxher për Hoteleri dhe Turizëm

Zëvendës Menaxher për Hoteleri dhe Turizëm

Information

Publish Date

02.10.2017

End Date

16.10.2017

Categories

Menaxher

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook