Register
X

Log in
X

Company Name

Emona City

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Vende te lira Pune (12)

Vende te lira Pune (12)

Information

Publish Date

02.10.2017

End Date

15.10.2017

Categories

Të tjera... | Shitje

Job Places

Lipjan

Job Description

Kjo është mundësia jote...
Për të qenë të suksesshëm, ne kemi nevojë për njerëzit më të mirë, të cilët i duan sfidat dhe punën.
Edhe ti mund të jesh një prej tyre!
Jepi mundësinë vetës të jesh pjesë e Emona City.
Ambicia, talenti, modeli frymëzues, iniciativa dhe vizioni për të ardhmen janë tiparet themelore për të qenë pjesë e ekipit tonë!

Ne ofrojmë një ambient modern dhe social pune duke krijuar mundësi për një të ardhme profesionale të suksesshme!
Emona City, një rrjet me supermarkete dhe hipermarkete, e shtrirë në gjashtë (6) komuna dhe me plan zhvillimorë në gjithë territorin e Kosovës, hapë konkurs punësimi për këto pozita për hapjen e pikës së re shitëse në qytetin e Lipjanit.

Market
I.Arkatare Administrative,
II.Arkatare,
III.Sektorist/e (Market),
IV.Sektorist/e- Tekstil,
V.Sektorist/e - Home,
VI.Sektorist/e -Amvisëri,
VII.Sektorist/e- Mjete pune dhe Lodra,
VIII.Punëtor në depo,
IX.Pranues Malli,
X.Kasap (Mishtar),
XI.Shitëse në sektorin e Mishit Freskët,
XII.Shitës/e në sektorin Fruta dhe Perime,
XIII.Siguirim fizik.

Kriteret e punësimit:
•Përvojë pune (E preferuar Retail-Shitje me pakicë),
•Të ketë se paku të përfunduar shkollën e mesme,
•Të ketë aftësi të shkëlqyeshme shërbyese dhe komunikative me klientë,
•Të ketë aftësi të mira të bashkëpunimit dhe të punës ekipore,
•I gatshëm për sfida dhe njohuri të reja.

Udhëzime rreth aplikimit:
Kandidatët e interesuar përpunë,mund te aplikojnë online ne www.emonacity.com (Karriera) ose aplikacionet mund ti marrin dhe ti dorëzojnë te pika e re që do të hapet në Lipjan (Rr. Komandat Kumanova).

Konkursi është i hapur nga data 02.10.2017 deri me datën 15.10.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook