Register
X

Log in
X

Company Name

ELKOS GROUP

Phone Number

0800/30 300

Company Place

Pejë

IT

IT

Information

Publish Date

03.10.2017

End Date

15.10.2017

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Pejë

Job Description

ELKOS GROUP me Njesinë punuese ETC Pejë – me date 03.10.2017 shpallë konkurs për këto vende pune:
    
IT - 1 vend pune/Lokacioni Pejë        
                            
Kriteret për punësim:                        
•Përgaditje profesionale të lartë (Fakulteti i shkencave kompjuterike)
•Preferohet të ketë përvojë pune në fushën e IT
•Të ketë njohuri të gjuhës angleze
 
Detyrat dhe përgjegjësit:
•Instalimi,konfigurimin dhe mirëmbajtjen e aplikacioneve ( Software)
•Instalimin,konfigurimin dhe mirëmbajtjen e paisjeve teknologjike ( Hardware)
•Projektimin,instalimin dhe mirëmbajtjen e rrjetave dhe paisjeve mbështetëse
•Programimi dhe administrimi i Databazës

Procesi i Aplikimit:                        
•Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në email adresen: apliko@elkosgroup.com
•Për të aplikuar duhet të plotësoni aplikacionin (ku duhet të ceket pozita për të cilën aplikoni) me një foto të bashkangjitur, dhe mund të dorezohet në  Recepsionin e ETC Pejë
•Kandidatët të cilët janë të interesuar për informata shtesë mund të kontaktojnë në numrin e telefonit: 0800/30 300 nga ora 08:00 deri në 19:00,
•Konkursi mbetet i hapur nga data 03.10.2017 deri me 15.10.2017       

Expired

Advertising
Advertising
Facebook