Register
X

Log in
X

Company Name

Quality Call SH.P.K

Phone Number

+37744259756

Company Place

Prishtinë

Bashkëpunëtor/e në Gjuhën Gjermane

Bashkëpunëtor/e në Gjuhën Gjermane

Information

Publish Date

05.10.2017

End Date

19.10.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kërkojmë Bashkëpunëtor/e në Gjuhën Gjermane për kompaninë tonë “Quality Call Sh.p.k“

Quality Call Sh.p.k është një Kompani e Marketingut Direkt me qendër operuese në Prishtinë. Për zgjerimin e mëtejshëm të kompanisë sonë kërkojmë bashkëpunëtorë te rinjë gjermano-folës me përvojë pune.

Detyrat
•Këshillim të klientëve përmes thirrjeve telefonike
•Përpunim të e-mailave dhe pranimi i thirrjeve telefonike
•Përpunim të proceseve të ndryshem sipas kërkesës së projektit

Profili
•Aftësi të mira komunikimi përmes thirrjeve telefonike, përvoja e punës e obliguar
•Komunikim të rrjedhshëm në gjuhën gjermane, preferohet dialekti zviceran
•Qasje e hapur me njerëz duke pasqyruar përvojë profesionale
•Vetëmotivim / besimtëlartë
•Punë në mënyrë të pavarur brenda një ekipi
•Shkathtësi teknike në Microsoft Office

Ofrojmë
•Pagesë fikse dhe të saktë (përfshirë edhe provizionin)
•Kontratë 1 – vjeçare të rregullt sipas Ligjit të punës Nr. 03/L-212
•Njohje me temën dhe integrim në kompani
•Mjedis i shkëlqyer punë
•Projekte të ndryshme si Inbound dhe Outbound
•Orar të plotë të punës në B2B dhe B2C

Konkuroni dhe bashkohuni me kompaninë tonë të suksesshme! Mirëpresim aplikacionet tuaja në: info@qualitycall.net ose +377 44 259 756 (Përinformata shtesë mund të na kontaktoni nga ora 09:00 -17:00 Uhr)

Konkursi është i hapur deri me: 19.10.2017

Advertising
Advertising
Facebook