Register
X

Log in
X

Company Name

Tobacco Holding Group Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher i TI dhe asistent Ti-së

Menaxher i TI dhe asistent Ti-së

Information

Publish Date

06.10.2017

End Date

15.10.2017

Categories

Menaxher | IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook