Register
X

Log in
X

Company Name

N.T Liridoni

Phone Number

+381 38 600 501

Company Place

Prishtinë

Merchandaiser- Prishtinë

Merchandaiser- Prishtinë

Information

Publish Date

06.10.2017

End Date

17.10.2017

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

N.T Liridoni shpallë konkurs për pozitën: Merchandaiser- Prishtinë

Detyrat kryesore :

 • Përgjegjës për ekspozimin dominues të produkteve të caktuara, dukshmërinë maksimale, hapësirën e produkteve në rafte, mbajtjen e kontakteve të rregullta me blerësit, mbajtjen e kontakteve me klientë, analizimin e tregut, etj;
 • Përgjegjës për kontrollimin e stokut, dhe datat e skadimit të produkteve;
 • Të arrijë ekspozim dominues për produktet e brendit duke maksimalizuar dukshmërinë dhe hapësirën e produkteve në rafte;
 • Të stimuloj vëmendjen e konsumatorëve për produktet e brendit, brenda territorit të definuar përmes pozicionimit të përshtatshëm dhe ekspozimit të produkteve;
 • Në kërkim të vazhdueshëm të rasteve për të zgjëruar ekspozimin e produkteve të brendit përkatës;
 • Zhvillimi i vazhdueshëm i aftësive personale dhe teknikave të prezantimit;
 • Krijon raporte profesionale me punëtorët në pikat e shitjes;
 • Të sigurojë informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione të tjera të nevojshme për dukshmërine e produkteve të produkteve të brendit në treg.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme. Diploma universitare në fushën e Marketingut është përparësi;
 • E preferuar 1 vit përvojë pune në shitje/merchandising ne industrinë ushqimore;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
 • Të ketë njohuri bazë të brendeve të kompanisë;
 • Të ketë imazh profesional, dhe sjellje korrekte;
 • Të jetë i/e gatshme të punojë në presion, dhe me orar fleksibil, varësisht nga sezona.
 • Kandidatet e gjinis femërore kanë përparësi.

CV-të tuaja mund t’i dërgoni në këtë adresë: hr@liridoni-kos.com, të ceket ne Cv pozita dhe vendi për të cilin aplikoni.

Konkursi do jetë i hapur deri më datën 17.10.2017. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook