Register
X

Log in
X

Company Name

BAMBUM

Phone Number

049 413 358

Company Place

Prishtinë

SHITËSE

SHITËSE

Information

Publish Date

07.10.2017

End Date

20.10.2017

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

BAMBUM - ALBI MALL kati zero shpall konkurs: 

POZITA: (SHITËSE) - Femër  (1) 

Përshkrimi i detyrave të punës :

-Menaxhimi i klienteve dhe shitja ditore 

-Renditja e mallit në dycan sipas rregullave

-Mirëpritja e konsumatoreve 

-Përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve 

-Mban dycanin të pastër 

-Përcjell rregullat e dycanit dhe menaxhmentit 

-Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti 

-Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë

Aftësitë e nevojshme:

- Të jetë i shoqërueshëm 

- Të jetë stabil dhe në harmoni me rregullat 

- Të pranon menaxhimin dhe orientimin 

- Të jetë i gatshëm të punoj në ekip 

- Të jetë i gatshëm të punojë orë shtesë ( Nëse kërkohet ) 

-Të njohë së paku një gjuhë të huaj

Kualifikimet:

Shkollimi i mesëm apo Bachelor 

Trajnimet shtesë dhe përvoja në shitje kanë përparësi. 

Të interesuarat mund të dërgojne CV (Resume) dhe nje fotografi përmes email: bambum@magmahouse.com

Nr i tel:049 413 358

Advertising
Advertising
Facebook