Register
X

Log in
X

Company Name

Auto Sherreti

Phone Number

Company Place

Prishtinë

KUZHINIERE

KUZHINIERE

Information

Publish Date

09.10.2017

End Date

23.10.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Auto Sherreti SHPK shpallë konkurs për pozitën: KUZHINIERE

Kualifikimet:

-Të ketë përvojë pune

-Të jetë profesional dhe përgjegjës në punë

-Kandidatja duhet të jetë e moshës nga 35-45 vjeçe

Detyrat e punës:

Përgatitja e ushqimit për gjithë stafin punues,
Përkujdesje për pajisjet e kuzhinës

Orari I punës 09:00-14:00.

Kandidatet e interesuara CV-në mund ta dërgojnë përmes email adreses autosherreti@hotmail.com ose të paraqiten personalisht në objektin e Auto Sherreti-t/Magjistralja Ferizaj-Prishtinë.

Afati i aplikimit është deri më datë 23.10.2017

Advertising
Advertising
Facebook