Register
X

Log in
X

Company Name

BUQUKU

Phone Number

044138853

Company Place

Pejë

Kasap (5)

Kasap (5)

Information

Publish Date

10.10.2017

End Date

24.10.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Pejë

Job Description

Familja Buquku merret me përpunimin e mishit që nga viti 1850.
Në atë kohë Hasan Buquku ishte i njohur për punën e tij në këtë zeje ku më pas tradita u vazhdua në nipa e stërnipa të kësaj familje, duke e ruajtur me xhelozi zanatin e të parëve dhe duke e bërë produktin e tyre të njohur në të gjithë vendin.

Fabrika për përpunimin e mishit “BUQUKU” shpallë konkurs për pozitën:
1.Kasap  (5 vende të lira)

Personat e interesuar duhet të kenë përvojë pune (së paku një vjeçare).
Përparësi kanë personat të cilët kanë aftësi në organizim dhe menaxhim të mirë të kohës.

Si të aplikoni:
Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartëcekur të dërgojnë CV-të e tyre duke i bashkëngjitur dhe Letër Referencë nga puna paraprake në këtë E-mail adresë: info@buquku.com për informata na kontaktoni në +37744138853.

Vendi i punes: Pejë- Fshati Cigë, rruga Pejë – Radavcë.

Advertising
Advertising
Facebook