Register
X

Log in
X

Company Name

DELTAPHARMA-KS SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Prezantues Mjekesor

Prezantues Mjekesor

Information

Publish Date

10.10.2017

End Date

31.10.2017

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Vende te lira pune, prane Deltapharma-KS

Njoftojme te interesuarit, se Deltapharma-Ks, hap konkurs per vend pune si vijon;

Prezantues Mjekesor

Kompania Deltapharma-KS, eshte prezente prej disa vitesh ne tregun e Kosoves.
Kompania pervec importit dhe distribucionit, do te zgjeroje me tej edhe strukturat  e marketingut.
Burimet njerezore konsiderohen si nje aset i vecante per ne!
Nese keni experience dhe aftesi ne fushen e marketingut dhe shitjes se produkteve farmaceutike, atehere aplikoni per poziten;
- Prezantues Mjekesor  

Disa te dhena lidhur me kete pozicion;
Personi ka per detyre te prezantoje produkte  nga portofoli i Deltapharma-KS, tek te gjithe profesionistet e shendetesise, (Mjeke , Farmaci, Institucione shendetesore publike dhe private), te gjeneroje shitje te produkteve, te ndjeke ecurine dhe mbarevajtjen e ketyre produkteve ne vazhdimesi.
Eksperienca e mepareshme ne kete drejtim, do te ishte nje avantazh.
Detaje lidhur me pagesen, si dhe te tjera qe lidhen me vendin e punes, do te jene objekt i diskutimit te drejperdrejte gjate intervistes.

Te gjithe kandidatet, duhet te paraqesin ne aplikimet e tyre me email, keto gjera;
-CV
-Dokumentin e shkollimit , diplome, (fotokopje e saj)
-Dokumente qe vertetojne trajnime te ndryshme (certifikata, fotokopje)
-Leter reference si dhe mundesi kontakti me punedhenes te ndryshem te meparshem, (do te konsiderohet e dhene e rendesishme)

Afati i fundit per aplikim eshte data deri 31 Tetor 2017.
Nese paraqet interes per juve, ju lutem aplikoni CV –ne tuaj ne adresat:
apalushi@deltapharma-ks.com
abdurrahimpalushi@yahoo.com
ecurraj@deltapharma-al.com

Ju mund te telefononi edhe ne numrin +386 49 60 70 90, (pervec dites se shtune dhe diele)                          

Advertising
Advertising
Facebook