Register
X

Log in
X

Company Name

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Phone Number

038211054

Company Place

Prishtinë

Drejtor i Filharmonisë së Kosovës

Drejtor i Filharmonisë së Kosovës

Information

Publish Date

10.10.2017

End Date

24.10.2017

Categories

Të tjera... | Ministri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Advertising
Advertising
Facebook