Register
X

Log in
X

Company Name

D&D Business Support Center

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Konsulent biznesi, Zyrtar për projekte, Praktikant/e

Konsulent biznesi, Zyrtar për projekte, Praktikant/e

Information

Publish Date

12.10.2017

End Date

22.10.2017

Categories

Ekonomi

Job Places

Prishtinë

Job Description

D&DBusinessSupportCenter, shpallë 3 vende të lira pune:

  1. Konsulent biznesi
  2. Zyrtar për projekte
  3. Praktikant/e

 Konkursin e plotë dhe informatat rreth aplikimit mund ti gjeni në ueb faqen e D&D-së: www.dd-bsc.com/?page_id=558

 
Afati i fundit për aplikim: 22/10/2017

Advertising
Advertising
Facebook