Register
X

Log in
X

Company Name

Banka Ekonomike

Phone Number

038 500 500

Company Place

Prishtinë

Administrator i rrjetit dhe sistemeve

Administrator i rrjetit dhe sistemeve

Information

Publish Date

12.10.2017

End Date

18.10.2017

Categories

Bankë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook