Portal Pune - Blog

7 Pyetje që mund të drejtohen gjatë intervistimit!

7 Pyetje që mund të drejtohen gjatë intervistimit! 1. Pyetjet hapëse Shembuj: Më fol për veten. Më fol nëpërmjet CV-së tënde. Çfarë nënkupton pyetja? Çfarë tregoni nga vetja juaj kur i përgjigjeni një...

Si të vishemi në një intervistë pune?

Si të vishemi në një intervistë pune? Një intervistë pune është e rëndësishme për të gjithë. Ajo mund të ndryshojë gjithçka në jetën tuaj. Për të qenë sa më të besueshëm dhe për t’u ndier mirë me veten...

8 Këshilla për të kërkuar punë!

8 Këshilla për të kërkuar punë! Shpeshherë, mënyra e paraqitjes së dokumenteve apo CV-së ndikon mjaft në prezantimin e parë me punëdhënësin. 1. Si të afroheni te një kompani në të cilën doni të punoni, por nuk...

Covid19

🌍 Botë

0
Infektuar
0
Vdekur
0
Shëruar

Shqiperia

0
Infektuar
0
Vdekur
0
Shëruar

USA

0
Infektuar
0
Vdekur
0
Shëruar

Italia

0
Infektuar
0
Vdekur
0
Shëruar
Coronavirus COVID-19

Artikuj

KORONAVIRUS – STATISTIKAT LIVE

Ne kete tabel me poshte jane te perfshira statistikat ne kohe reale ne te gjitha shtetet e botes, duke treguar sakt per rastet e reja te infetuareve, te sheruarave po ashtu edhe rastet e vdekjes per te pergjitheshme...

Internvista

Keshilla

Te gjitha

Kompanitë

Na ndiqni

Per te qene te informauar na ndiqni ne rrejte sociale