Job

Vizitë nga EYE Project në Portal Pune

Sot patëm kënaqësinë të kemi për vizitë z. Julian Peach (Drejtor i Projektit EYE) dhe z. Visar Rexha (Zyrtar në projektin EYE), të cilët mbajtën takim me Drejtorin Ekzekutiv të Portal Pune, z.Bujar Kelmendin.

E falënderojmë Projektin EYE dhe Helvetas që mbështesin kompaninë tonë dhe sektorin e punësimit në Kosovë.