Log in
X

Company Name

DACI Metal Construction

Phone Number

038/591-900

Company Place

Fushë Kosovë

INGJINIER I ELEKTROTEKNIKËS (2), SPECIALIST TË ELEKTROHIDRAULIKËS (2)

INGJINIER I ELEKTROTEKNIKËS (2), SPECIALIST TË ELEKTROHIDRAULIKËS (2)

Information

Publish Date

12.01.2017

End Date

26.01.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

NNP"DACI" Metal Construction
Rajoni 01. 12060 Bardh I Madh-Fushë Kosovë
                                       
KONKURS

Kompania NNP "Daci" Metal Construction shpallë konkurs për pozitat e mëposhtme:

INGJINIER I ELEKTROTEKNIKËS -  2 Vende
SPECIALIST TË ELEKTROHIDRAULIKËS  -  2 Vende

Kualifikimet, aftësit dhe përvoja:

  • Të kenë diplomë univerzitare.
  • Përvojë dhe aftësi për të punuar nën trysni dhe me afat  caktuar.
  • Njohja e gjuhës angleze ose gjuha gjermane
  • Mosha e preferuar nën 35 vjeqare (për poziten e dytë)

Të interesuarit për pozitat e lartë cekura mund të na kontaktojnë në:

    Tel: 038/591-882
    Tel: 044/418-800
    Email: nnpdaci@gmail.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook