Log in
X

Company Name

Al Petrol

Phone Number

Company Place

Prishtinë

VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (5)

VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (5)

Information

Publish Date

30.06.2017

End Date

30.07.2017

Categories

Vozitës

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

AL PETROL – Miradi e Ulët, Fushë Kosovë

Shpall Konkurs për 5 vende të lira pune.

Pozita e punës: VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave te kerkuara ne email: alpetrolbase@gmail.com dhe në zyret e AL-Petrol në Miradi e Ulët, Fushë Kosovë.

Dokumentat e nevojshme për aplikim:
1. Patent shoferin (kategorin CE - valide),
2. ADR (valide)
3. Certifikaten e mjekut (valide)
4. Pasaporten (valide)
5. Certifikaten CPC (e preferuar)
6. Dokumentin qe nuk jeni nen hetime (obligative)

AFATI PËR APLIKIM DERI ME 30.07.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook