Log in
X

Company Name

NPT Agropharma

Phone Number

044/263 795

Company Place

Prishtinë

Agronom/e

Agronom/e

Information

Publish Date

04.07.2017

End Date

17.07.2017

Contact Person

Besim Sahiti

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

NPT “AGROPHARMA” me seli qëndrore në Prishtinë, adresa: magjistralja Prishtine - Ferizaj km. i pestë fshati Lapnasellë shpallë një vend pune për pozitën Agronom – i rregullt.

Kandidati për këte vend pune duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

  • Të ketë përfunduar fakultetin e Bujqesisë.
  • Të ketë njohuri të mira në Prodhimtari bimore, Mbrojtjen e Bimëve dhe në të ushqyerit e bimëve.
  • Të ketë aftësi të mira në marketingun e repromaterialeve bujqësore.
  • Preferohen kandidatët me eksperiencë pune ne teren dhe ne kompani të Agrobiznesit.
  • Preferohen kandidatët me njohuri të mira të kompjuterit (paketa Office, Internet)
  • Të jetë i mirë organizuar dhe me aftësi te mira komunikimi.
  • Të zotrojë leje drejtimi automjeti.
  • Të flas dhe shkruaj gjuhën Angleze.

Të gjithë kandidatët e interesuar, janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre deri në datën 14.07.2017 në adresën: agropharmabs@gmail.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook