Log in
X

Company Name

Renaissance Shpk

Phone Number

+37745800012

Company Place

Gjilan

Agjent/e tregtar/e (Shitje Direkte) (10)

Agjent/e tregtar/e (Shitje Direkte) (10)

Information

Publish Date

06.07.2017

End Date

19.07.2017

Categories

Shitje

Job Places

Ferizaj | Gjilan | Kamenicë | Viti

Job Description

Kompania Zvicerane  "Renaissance"  shpall vende te lira pune ne qytetet dhe rrethinat e GJILAN, FERIZAJ, KAMENICE, VITI.

POZITA  - Agjent/e tregtare (Shitje Direkte)- 10 Pozita             

Kualifikimet:

-Veture private,

- Te kete aftesi te mira komunikimi,

- Energji dhe kreativitet gjate punes

- Mosha 19-35 vjec

- Perparesi kane ciftet

- Pervoja e punes jo e domosdoshme.

Paga:

Pagesa me standarde europiane + Bonuse extra.

Verejtje: Mund te apklikojne vetem ata qe posedojne veture.

Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV e tyre ne email: aplikoj.rks@gmail.com

Numri kontaktues +37745222788 prej ores 11:00 deri 18:00

Expired

Advertising
Advertising
Facebook