Log in
X

Company Name

Restaurant Union

Phone Number

049/850-600

Company Place

Prishtinë

Kamarier

Kamarier

Information

Publish Date

07.07.2017

End Date

20.07.2017

Contact Person

049-800-060

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Restaurant Union me lokacion në "Sheshi Ibrahim Rugova", shpall konkurs për 

“Kamarier”:

Kërkesat per kandidatët:

- Të ketë njohuri pune në restorante apo hotele;

- Njohuri të mira në fushën e shërbimit të pijeve , koktejeve dhe ushqimeve ;

- Shkathtësi për paraqitje të këndshme dhe të kulturuar;

- Të ketë aftësi për punë ekipore;

- E preferuar njohja e Gjuhës Angleze.

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në,një fotografi dhe letrat referuese në adresën elektronike:  unionprishtina@gmail.com apo fizikisht ne objektin e Ish Hotel Union/Sheshi Ibrahim Rugova/Prishtine.

Afati i konkursit është deri me 20 Korrik 2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook