Log in
X

Company Name

LifeMed shpk

Phone Number

049 196 997, 049 424 004

Company Place

Prishtinë

Përfaqësues/e mjekësor/e

Përfaqësues/e mjekësor/e

Information

Publish Date

27.07.2017

End Date

10.08.2017

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

LIFEMED Sh.p.k, përfaqësues ekskluziv per Kosove (Pharmalife research Italy, Nature essential Spanje) shpall konkurs per 1 vend pune:

Përfaqësues/e mjekësor/e (medical representative) qe te beje prezentimin e produkteve tona.

Angazhimi me pune per terenin ne (Prishtine dhe qytete tjera).

Kandidati-ja te kete te mbaruar nga drejtimi Mjekesi, Farmaci, Infermieri, Kimi, Biologji, Ekonomi Marketing.

Preferohen kandidatet me pervoje pune. Kerkohet patent shoferi B. Dergo CV-ne me foto ne email: lifemedoffice@gmail.com

Tel: 049 196 997, 049 424 004.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook