Log in
X

Company Name

Al Petrol

Phone Number

038 607 665 & 038 536 333

Company Place

Prishtinë

Kamariera (12), Ndihmes kuzhine (3), Menaxher restauranti, Banakier (4), Kuzhinjer (3), Mirembajtese

Kamariera (12), Ndihmes kuzhine (3), Menaxher restauranti, Banakier (4), Kuzhinjer (3), Mirembajtese

Information

Publish Date

10.07.2017

End Date

21.07.2017

Categories

Hoteleri

Job Places

Fushë Kosovë | Obiliq

Job Description

Al-Petrol sh.p.k., me seli në Miradi e Ulët – 4, 10000 Fushë Kosovë, Republika e Kosovës, është Kompani lider me rrjetin më të madh të pikave të karburantit për shitjen me pakicë në lëmin e derivative të naftës. Al-Petrol sh.p.k., momentalisht zhvillon aktivitetin e saj në shtatëdhjetë(70) pika karburanti, në shtatë(7) Regjione dhe në njëzetekater(24) Komuna të Kosovës dhe me një staf të punësuarish prej 1100 personash. Al-Petrol sh.p.k., ofron mundësi punësimi për kohë të gjatë, me mundësi të shkëlqyeshme për karrierë të suksesshme dhe zhvillim personal për persona ambicioz, të përkushtuar dhe me standarde të larta profesionale. Al-Petrol sh.p.k., ka kënaqësinë kësaj radhe të ofroj mundesi për:

Konkurs Pune:

Obiliq 4- (Kamariera-2,Ndihmes kuzhine)
 
Hotel Vita- (Menaxher restauranti-1,Kamarier-2, Banakier-1,Kuzhinjer-1,Nd.Kuzhinjer-1, Recepcionist-1)
 
Veternik3- (Kamarier-2, Banakier-1)
 
Sllatina1-2 (Kamariera-6, Banakiera-2, Kuzhinjera-2,Ndihmes kuzhinjera-3,Mirembajtese-1)
 
Ne subjekt te ceket pozita te cilen aplikoni.
 
Kandidatët e interesuar për të aplikuar duhet të paraqesin CV në adresën e e-mailit:
hralpetrol@gmail.com  , Tel: +386 49 940 157

Expired

Advertising
Advertising
Facebook