Log in
X

Company Name

Petrol Company

Phone Number

038 601 057

Company Place

Prishtinë

Menaxher Kordinues i restauranteve

Menaxher Kordinues i restauranteve

Information

Publish Date

10.07.2017

End Date

24.07.2017

Categories

Menaxher

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Menaxher Kordinues i restauranteve / 1 pozite

Kualifikimet dhe aftesite :

Per poziten e lartcekur kerkohet qe kandidati te kete se paku 2 vite pervoje pune ne menaxhim te ndonje restauranti apo lokali hotelier si dhe aftesi menaxhimi te stafit.
Te kete kualifikim universitar ne Menaxhment apo Hoteleri, te njoh ndonje gjuhe te huaj ( gjuha angleze dhe serbokroate e preferushme), te jete person komunikativ dhe fleksibel si dhe te di ti menaxhoj situatat nen presion.
Preferohet qe kandidati te kete njohuri ne kontabilitet, si dhe posedimi i patent shoferit (kategoria B).

Dokumentacioni i nevojshem: 

CV-ja e detajuar per pozitën për të cilen aplikoni. 

Ju lutemi që dokumentacionin e kërkuar ta dërgoni në këtë e-mail adresë: arbresha.blakaj@petrolcompany.biz  , më së voni deri me 24.07.2017

Per interviste do te kontaktohen vetem kandidatet te cilet hyne ne listen e ngusht te perzgjedhjes!

Expired

Advertising
Advertising
Facebook