Log in
X

Company Name

Baruti Group SHPK

Phone Number

049113222

Company Place

Prishtinë

Inxhinier i Ndërtimtarisë - drejtimi Konstruktiv ose Arkitekture (2)

Inxhinier i Ndërtimtarisë - drejtimi Konstruktiv ose Arkitekture (2)

Information

Publish Date

11.07.2017

End Date

25.07.2017

Categories

Arkitekturë

Job Places

Fushë Kosovë | Prishtinë

Job Description

  • Baruti Group Shpk, shpalle konkus per poziten:

            Inxhinier i Ndërtimtarisë - drejtimi Konstruktiv ose Arkitekture (2 vende):

Detyrat dhe pergjegjesite:

-Menaxhimi i punishtes;

-Mbikqyrja e objekteve;

-Menaxhimi i mire i kohes;

-Tjera sipas profesionit.

Kualifikimet

  • · Duhet të jeni te diplomuar ose Master;
  • · Te keni pervoje pune se paku 1 vite;
  • · Aftesi te mire organizative.

Tjera

  • Të gjithë të interesuarit duhët të dërgojnë CV, në e-mail: barutigroupshpk@hotmail.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook