Log in
X

Company Name

Diakonie Kosova

Phone Number

028 535 620

Company Place

Mitrovicë

Punëtor/e rinor

Punëtor/e rinor

Information

Publish Date

12.07.2017

End Date

18.07.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Mitrovicë

Job Description

Diakonie Kosova- projekti Qendra Rinore në Mitrovicë,

Shpall konkurs për vend pune:

  1. Punëtor/e rinor ( Nje pozitë)

Vendi i punës: Mitrovicë

Kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomë Universitare në Psikologji, Shkenca Sociale, Fakultet Filologjik
  • Njohja e gjuhës Gjermane ose gjuhës Angleze rrjedhshëm (në të shkruar dhe në të folur) – Obligative
  • Ti perkas nacionalitetit serb
  • Mosha e preferuar 23 – 30 vjeçar/e
  • Përvojë pune në organizata rinore( punë me të rinjë).

Diakonie Kosova ofron mundësi të barabarta të punësimit për të gjithë shtetasit e Kosovës dhe mirëpret aplikacionet nga të gjithë personat e interesuar nga të gjitha komunitetet në Kosoves.

Të interesuarit duhet të sjellin CV me foto, letër motivuese, dokumentet tjera mbeshtetese (diploma, çertifikata trajnimi, referenca etj. ). CV-në dhe letrën motivuese duhet të sjellni në gjuhën angleze.

Afati i fundit per aplikim është deri me:18 Korrik 2017.

Aplikacionet mund ti dorëzoni personalisht në adresën :

Objekti : Diakonie Qendra Rinore, Rr. Arta – pranë palestrës së sportit ose buzë lumit Ibër, Mitrovice.

Tel: 028 515 010.

Aplikacionet mund ti dergoni edhe ne adresen elektronike: youthcenter@diakoniekosova.org

Expired

Advertising
Advertising
Facebook