Log in
X

Company Name

Diakonie Training Center

Phone Number

028 530 156

Company Place

Mitrovicë

Zdruktar (Trajner për zdruktari)

Zdruktar (Trajner për zdruktari)

Information

Publish Date

14.07.2017

End Date

24.07.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Mitrovicë

Job Description

KONKURS

OJQ Diakonie Training Center  shpallë konkurs për një (1) vende të lirë pune.

Pozita: Zdruktar (Trajner për zdruktari)

Kualifikimet e nevojshme për pozitën:

- Diplomë nga shkolla e mesme profesionale, drejtimi zdruktari;

- Përvojë profesionale përkatëse disa vjeçare;

(konstruktimin e mobileve, përdorimin e makinave të ndryshme etj,)

- Njohuri në ndërtimin e konstruksioneve të ndryshme të drurit;

- Njohuri në mësimdhënien e lëmisë përkatëse;

- Njohuri të gjuhëve Angleze/Gjermane në të folur dhe të shkruar (e preferuar); 

- Aftësi të mira organizative, komunikuese dhe njohuri të punës në grup;

PËRSHKRIMI I DETYRAVE TË VENDIT TË PUNËS

- Trajnon kandidatet të cilët vijojnë trajnimet në fushën përkatëse (teori dhe praktikë);

- Të përpiloi planprogramin mësimor në fushën përkatëse;

Kandidatët e interesuar të dergojnë: CV-të me foto , letër motivuese, diploma etj. të tyre në emailin.: administration@dtc-kosova.com, ose të i dorëzojnë personalisht në adresën:Rr. Bislim Bajgora te Rampa, Mitrovicë.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen

Vëmendje: Konkursi është i hapur deri më 24.07.2017 në ora 17:00.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook