Log in
X

Company Name

Excellentia Pharms – L.L.C

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Farmacist/e i/e diplomuar (2), Ekonomist/e i/e diplomuar (1)

Farmacist/e i/e diplomuar (2), Ekonomist/e i/e diplomuar (1)

Information

Publish Date

15.07.2017

End Date

01.09.2017

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Excellentia Pharms – L.L.C

Shpall konkurs per Perfaqesues Mjeksor per keto Pozita:

1). Farmacist/e i/e diplomuar (2 Pozita)

Detyrat:

Kryerjen e puneve menaxheriale dhe administrative.

Posaqerishte pervoje te gjate pune ne teren (marketing)

Kushtet:

Të posedojnë aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe ndër-personale.

Njohje shume e mire e gjuhes angleze, e preferuar njohja e gjuhes serbo-kroate.

Të kenë njohuri të shkëlqyera kompjuterike;

Ta posedoje lejen e vozitjes, kategoria B.

2) Ekonomist/e i/e diplomuar (1 Pozitë)

Detyrat:

Te kete njohuri te shkelqyera te punes ne teren (marketing)

(Kryesishte ne lemine e farmacise).

Kushtet:

Pervoje te gjate pune,

Njohje shume e mire e gjuhes angleze,

Të kenë njohuri të shkëlqyera kompjuterike,

Të posedojnë aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe ndër-personale,

Pagesa behet sipas marreveshjes.

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurojnë duke dërguar CV (e obliguar bashkangjitja e fotos) përmes e-mail adresës elektronike në: ceo@excellentiapharms.com

Afati i fundit per Aplikim: 1 Shtator 2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook