Log in
X

Company Name

UNICRON SH.P.K.

Phone Number

038 767 555

Company Place

Pejë

INXHINIER I NDËRTIMTARISË

INXHINIER I NDËRTIMTARISË

Information

Publish Date

26.03.2018

End Date

27.04.2018

Categories

Inxhinier

Job Places

Pejë

Job Description

Shpall konkurse per :

INXHINIER I NDËRTIMTARISË

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë mbaruar fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës (Konstruktiv)
  • Të ketë aftesi shumë të mira analitike
  • Të ketë përvojë pune se paku një vjecare.
  • Të jetë i gatshëm të punojë si pjesë e ekipit.
  • Të jetë i gatshëm të punojë nën presion të punës.

Të interesuarit të dergojne një CV në adresen: info@unicron-ks.com

Subjekti i email të jetë: CV Inxhinier i Ndertimatarisë

Konkursi do të jetë i hapur nga data 26 Mars 2018 deri më 27 Prill 2018.

Expired

Share

Advertising