Log in
X

Company Name

Positive Bar

Phone Number

044 377 715

Company Place

Prishtinë

Kamarier (2), Shankist (1), Kuzhinier (1)

Kamarier (2), Shankist (1), Kuzhinier (1)

Information

Publish Date

13.04.2018

End Date

16.04.2018

Contact Person

Armendi

Categories

| Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Positive Bar, shpall konkurs per:

Kamarier (2 Pozita)

Shankist (1 Pozite)

Kuzhinier (1 Pozite)

Kushtet per Kamarier:
- Pervoje pune,
- Mosha mbi 25 vjecare,
- Njohja e gjuhes angleze e preferuar.

Detyrat:
- Orari i punes me nderrime,
- Te jete komunikative dhe bashkepunues.

Kushtet per Shankist:
- Pervoje pune,
- Te kete njohuri me kafen Lavaza,

Detyrat:
- Orari i punes me nderrime,
- Tete ore pune.

Kushtet per Kuzhinier:
- Te kete pervoje pune,
- Njohes i mire i pasteve,

Detyrat:
- Orari i punes me nderrime,
- Tete ore pune,
- Te jete bashkepunues.

Ofrojme:
- Kushtet dhe ambient te mire te punes, kontrate afatgjate dhe te rregullt pune, sipas ligjeve ne fuqi.
- Nje dite pushime gjate javes.

Adresa: Afer Maxi 24, Rruga C, Prishtine.

Menyra e aplikimit:
Te gjithe te interesuarit te na kontaktojne ne kete numer te telefonit: 044 377 715.

Expired

Share

Advertising