Log in
X

Company Name

SKY PLAST

Phone Number

049-521-601

Company Place

Prishtinë

Komercialist-ambullantiv

Komercialist-ambullantiv

Information

Publish Date

03.04.2018

End Date

17.04.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Komercialist-ambullantiv (1 Pozite)

Detyrat:
Të bëj shitjen e produkteve tona si dhe dergesen e porosisë në të gjitha qytetet e Kosovës.  Aplikuesi duhet të ketë provojë pune si dhe njohjen e terenit  më së paku 2 vjet

Të gjithë ata që aplikojnë janë të obilguar të dërgojn CV në e-mailin e firmës skyplast.ks@gmail.com , ata që pranohen në intervistë do ti lajmrojmë.

Me Respekt: SKY PLAST SH.P.K

Expired

Share

Advertising