Log in
X

Company Name

CNC NOLL shpk

Phone Number

+383 49 308 000 & +383 49 802 000

Company Place

Prishtinë

Operator Teknik (3)

Operator Teknik (3)

Information

Publish Date

03.04.2018

End Date

17.04.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Shpallja:

Kerkojm tre Operator Teknik ne fabriken moderne e paisur me teknologji CNC brendeve ma te mira botrore per frezime dhe tornime.
Operator te pershtateshum jan me drejtime te makineris te mesum apo te lart.
Kandidati duhet te kete shkathsi ne pune mekanike dhe njohje te kompjutorve.
E deshiruar njohja e Solid Works dhe Solid Cam.
Ne objektet tona do te zhvillohen trajnime per kete lloj pune ne perditeshmeri po edhe trajnime disa ditore prandaj ata qe pranohen duhet te nenshkruajn kontrata afatgjata (3 deri ne 5 vjet).
Aplikimi nepermjet e-mail adreses s.kadriu@cnc-noll.com dergoni CV, te perzgjedhurit do te ftohen me telefon per intervist.

Expired

Share

Advertising