Log in
X

Company Name

''Uji i Alpeve''

Phone Number

044 739 333, 038 601 655

Company Place

Prishtinë

Inxhinier të Makinerise (2)

Inxhinier të Makinerise (2)

Information

Publish Date

03.04.2018

End Date

17.04.2018

Categories

| Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

KOMPANIA ARBËRIA SH.P.K  
       "UJË I ALPEVE"

SHPALL  K O N K U R S Ë

Për:  2  Inxhinier të Makinerise
Vendi i punës: Koliç, Prishtinë

Kandidatet e interesuar per këtë pozitë duhet te ketë të kryer Fakultetin Teknik,të ketë përvoj pune ( obligative).

Te  interesuarit duhet qe te aplikojnë per kete pozitë personalisht ne zyret tona ne ZONË INDUSTRIALA PRAPA ETC-S, Prishtinë, si dhe ne email adresen: arberia_company@hotmail.com

Kontakt: 044-739- 333   dhe   038-601-655

Konkursi është i hapur 5 ditë nga data e hapjes së konkursit.

Expired

Share

Advertising