Log in
X

Company Name

HumanPower për Klientin

Phone Number

+381 38 52 00 00

Company Place

Prishtinë

Përfaqësues/e Mjekësor/e

Përfaqësues/e Mjekësor/e

Information

Publish Date

03.04.2018

End Date

17.04.2018

Categories

Mjekësi | Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania e rekrutimit ‘HUMANPOWER L.L.C.’ në Prishtinë,

për klientin e vet, shpall konkurs për:

Përfaqësues/e Mjekësor/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

- Të prezantojë produktet e programit përkatës tek profesionistët shëndetësor;
- Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në treg në vazhdimësi;
- Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurrencën, çmimet, promocionet, marketingun);
- Të bëjë raporte javore dhe mujore;
- Organizimi dhe pjesëmarrja në konferenca mjekësore.

Aftësitë dhe Shkathtësitë e nevojshme:

- Diplomë Bachelor në fushat përkatëse - Farmaci, Mjekësi ose Marketing;
- Të ketë përvojë pune së paku dy vite;
- Të ketë njohuri për të dhënat e fundit të trendeve, hulumtimeve në fushën e suplementeve, herbaleve;
- Të jetë komunikativ, të jetë i /e vendosur dhe të ketë vetë-iniciativë;
- Të ketë aftësi bindëse në prezantimin e produkteve;
- Shumë fleksibil në punë dhe i aftë për të punuar nën presion;
- Të ketë njohuri në shfrytëzimin e Microsoft Office;
- Njohja e gjuhës angleze është përparësi;
- Të posedoj patent shofer.

Kushtet e punës:

- Pagë të mirë fikse + bonuse;
- Telefonin dhe veturën në dispozicion.

Si të Aplikoni

Ju lutem aplikoni përmes klikimit në butonin e mëposhtëm:

Ju lutem vini re se konkurrimi vlenë vetëm përmes linkut të dhënë këtu.

Për çdo informatë shtesë mund të na kontaktoni në e-mail adresën: info@humanpower.info

ose në numrin: +381 38 52 00 00 (e Hënë – e Premtë, 09:00-16:00).

Afati për aplikim është deri më 17 Prill, ora 23:59.

Expired

Share

Advertising