Log in
X

Company Name

Punsohu.eu

Phone Number

Company Place

Prishtinë

ADMINISTRATORE (8)

ADMINISTRATORE (8)

Information

Publish Date

04.04.2018

End Date

05.05.2018

Categories

Administratë

Job Places

Gjakovë | Gjilan | Mitrovicë | Prizren

Job Description

KONKURS

AGJENSIONI REKRUTUES PUNSOHU.EU SHPALL VEND TË LIRË PUNE NË POZITËN:

ADMINISTRATORE (8)

PËR FILIALET TONA NË QYTETIN E PRIZRENIT, GJILANIT, MITROVICËS DHE GJAKOVËS

Përshkrimi i vendit të punës

Administratorët/et janë punonjësit kyç në operimin e aktiviteteve të përditshme biznesore në kompaninë tonë. Punonjësit që punojnë në këtë pozitë do të jenë kryesisht përgjegjës për mbështetjen e organizatës në disa mënyra të ndryshme si regjistrimi i të dhënave, komunikimi me klientë, skedulimi i termineve me klientë, shërbimet sekretariale, udhëzimi i klientëve në plotësimin e saktë të aplikacioneve dhe detyra të tjera që përputhen me natyrën e punës.

Çfarë detyra pune do më presin në këtë pozitë?

Më poshte keni një listë të përgjithshme të detyrave tuaja administrative:

 • Menaxhimi i stafit të ri administrativ
 • Organizimi, dhe koordinimi i takimeve dhe termineve
 • Menaxhimi i postësdhe mjeteve të tjera informuese.
 • Menaxhimi i komunikimit të jashtëm dhe të brendshëm dhe i sistemeve te informimit
 • Menaxhimi i pajisjeve te zyres
 • Mirëmbajtja e një mjedisi të pastër dhe të këndshëm pune

Kualifikimi dhe aftësit për te aplikuar?

 • Nivelin Universitar në Shkencat e Biznesit, Shkencat informative, Fushën e psikologjisë dhe sociologjisë ,
 • Përvojë paraprake punë në këtë pozitë.
 • Orientim i përpiktë në detaje
 • Aftësi të qëndroni e qetë ndaj dinamikës së punëve, veçanërisht në kontekstin e menaxhimit të palëve
 • Aftësi të jashtëzakonshme organizative
 • Aftësi të punoni në ekip
 • Gatishmëri për të treguar iniciativë në ide të reja dhe inovative dhe
 • Qasje metodike ndaj detyrave të punës

Nëse jeni një individ që i posedon të gjitha këto aftësi apo shumicën prej tyre atëherë mos hezitoni të aplikoni.

Mezi presim të njihemi me anëtaret e reja të ekipit tonë profesional!

Të interesuarit, luten të dërgojnë CV dhe Letër Motivimin e tyre vetëmnë adresën elektronike: agency@punsohu.eu ; ndërsa nëSubject të shënohet “Vendi ku don me punu”

Ju lutem të vizitoni web-faqen tonë: www.punsohu.eu ku mund të mësoni më tepër mbi Punsohu.eu, Sh.P.K

Konkursi do të jetë i hapur nga data 04.04.2018deri me 05.05.2018

Expired

Share

Advertising