Log in
X

Company Name

LEXALKO SH.P.K

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Menaxher i Shitjes per ESKAVATOR dhe Pjese te Kembimit (1)

Menaxher i Shitjes per ESKAVATOR dhe Pjese te Kembimit (1)

Information

Publish Date

05.04.2018

End Date

19.04.2018

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Shoqëria "Lexalko" Sh.p.k. me seli në Fush Kosovë, me numër të regjistrimit të biznesit 70965704, adresa: Rr. Pejes duke u bazuar në dispozitat e nenit 8 të Ligjit të Punës, Ligji Nr.03/L- 212.

K O N K U R S

Për këtë vend pune:

1. Menaxher i Shitjes per ESKAVATOR dhe Pjese te Kembimit (1-vend)

Kandidatët e interesuar për aplikim duhet ti plotësojnë këto kushte:

Kriteret per kandidate:

  • Të ketë perfunduar studimet e larta. (Të preferueshme Inxhiner Makineris , etj.)
  • Eksperience e meparshme pervojë pune.
  • Njohuri te mira rreth produkteve te makineris (Eskavator, Bullduzher etj.)
  • Te ketë njohuri te mira te gjuhes angleze, gjermane.
  • Te ketë aftësi shumë të mira komunikuese
  • Te jet i sukseseshem ne zgjerimin e games se klienteles dhe ne ndertimin e raporteve me kliente te rinj.
  • Paga sipas marrëveshjes

Aplikacionin me CV dhe referenca dorëzohen në këte adresë: Lexalko shpk" Sh.p.k. me seli në Fushe Kosove , Rr Pejes , apo së bashku me CV dhe referenca, te njejtat mund te dorezohen edhe ne e-mail adresen: lexalkoks@gmail.com

Telefoni Nr: +383 45 822 866

Expired

Share

Advertising