Log in
X

Company Name

Hope For Humanity

Phone Number

049686536

Company Place

Prishtinë

Promotere (8)

Promotere (8)

Information

Publish Date

05.04.2018

End Date

19.04.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hope For Humanity (NGO)

Shpall konkurs per promotere (8)
 
Orari i Punes prej 10:00 deri 18:00 (orari i paradites)
Orari i Punes prej 17:00 deri 22:00(orari i pasdites)
 
Obligative eshte:
  1. Te jeni banore e Kosoves
  2. Te jeni fleksibile dhe e gatshme per pune ekipore
  3. Preferohet pervoja punes minimum 1 vjet apo te jeni komunikative
  4. Preferohet shkolla e mesme e perfunduar
  5. Mosha e preferuar e Promotereve prej 17 vjeqare deri 27 vjeqare
Vendi i Punes eshte Prishtine
 
Tel: 049-686-536
 
duhet te aplikoni ne email hopeforhumanity.ks@gmail.com apo ne viber ne numrin e telefonit 049-686-536

Expired

Share

Advertising