Log in
X

Company Name

LULI TRANS SHPED SH.P.K

Phone Number

049/161-164

Company Place

Prishtinë

Shofer (Vozitës Per kamion CE) (3 Pozita)

Shofer (Vozitës Per kamion CE) (3 Pozita)

Information

Publish Date

06.04.2018

End Date

06.05.2018

Categories

Vozitës

Job Places

Rajonale | Të gjitha qytetet

Job Description

LULI TRANS SHPED SH.P.K , 

Me seli në Prishtine hap vende të lira pune për:

Shofer (Vozitës Per kamion CE) (3 Pozita)

Data e aplikimit: 06.04 deri 20.04.2018

- RELACIONET - SHQIPERI, KOSOVË, SERBI, MALE TE ZI

TE NJEH GJUHEN SERBO-KRUHATE,

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë me orar fleksibil të punës;
  • Duhet të jetë në gjendje të ofrojë mbështetje për vozitje për detyra te caktuara në mbrëmje ose gjatë fundjavës.
  • Kryerja e detyrave të tjera zakonisht të caktuara për Vozitësin.

Kriteret dhe kushtet e nevojshme

  • Kandidati duhet të ketë patentë shoferi valid (të vlefshëm);
  • Të ketë përvojë pune (vozitës) ;
  • Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë nën presion, të ketë etikë në punë dhe integritet të lartë pune.

Preferohet te kete edhe CPC-D- SHOFER TË TRANSPORTIT TË MALLRAVE-Apo me kusht qe të merr Pas Fillimit te Punës.

Për aplikim mundë të  kontaktojni  gjatë  ditvë  të  punës prej orës 08:00 deri ne ora 17:00 h në  numrat e tel:

FIX:038-749-698

Apo në  zyren tonë  Luli Trans Shped Sh.p.k
ADRESA : Rr:Shefqet Shkupi -Emshir
Prishtinë

Expired

Share

Advertising