Log in
X

Company Name

Tregu Group

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Arkatare, Shitës/e, Sektorist/e

Arkatare, Shitës/e, Sektorist/e

Information

Publish Date

20.04.2018

End Date

20.04.2018

Categories

| Shitje | Arkatar

Job Places

Prishtinë

Job Description

K o n k u r s   P u n ë s i m i

Tregu Group zhvillon aktivitetet tregtare dhe sherbyese në 5 Qendra .. Posedon hapsira me ambient të mbyllur me kushte bashkëkohore.

"TREGU GROUP" është njëra ndër Kompanitë më të suksesshme për punësim në qytetin  e Prishtinës andaj i motivojmë kandidatët që të na bashkohen në rrugëtimin tanë.

Tregu Group funksionon si tërësi me një asortiment të pakrahasueshëm dhe funksionon në dhjetë njësi shërbimi:

1. Tregu me peme dhe perime
2. HiperMarket
3. Produktet e bylmetit
4. Produktet e mishit
5. Paisje Shtëpiake
6. Textil
7. Prodhime ëmbëlsirash
8. Prodhime ushqimesh tradicionale
9. Fast Food
10. Restaurant and Bar Caffe

Tregu Group shpall konkurs pune për pozita plotesuese ne te gjitha pikat për:

  1. Arkatare
  2. Shitës/e
  3. Sektorist-e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvojë pune të shitjes me pakicë
  • Përgjegjëse për sektorin e caktuar
  • Aftësi të mira komunikimi me klient
  • Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të dergojn CV-në në email: jobs@treguiri.biz

*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.

Expired

Share

Advertising