Log in
X

Company Name

Aldex Qeramika

Phone Number

045 640 680

Company Place

Pejë

Mjeshtër për punimin e granitit dhe mermerit (4)

Mjeshtër për punimin e granitit dhe mermerit (4)

Information

Publish Date

07.04.2018

End Date

17.04.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

K O N K U R S  P U N E 

Përshkrimi i punës
 
Kompania e mirënjohur Aldex Qeramika në Prishtinë  për  nevojat e saj kërkon të punësoj:
 
Pozita: Mjeshtër për punimin e granitit dhe mermerit (4)
 
Kushtet e kërkuara
- Te ketë përvoj pune se paku 1 vit  në punimin e granitit dhe mermerit 
- Te jetë i  gatshem në rast se kërkohet  të punoj edhe jashte orarit
- Te perfundoj ne afat kohor detyrat e dhëna
 
Te interesuarit mund të kontaktojn në nr :
045 585 986 
 
Konkursi osht i hapur :
07-04-2018 deri me 17-04-2018

Expired

Share

Advertising