Log in
X

Company Name

Home Center

Phone Number

038/749-802, 049/565-083

Company Place

Prishtinë

Agjente/ Prezantuese të Shitjes (door-to-door) (10) (Femra)

Agjente/ Prezantuese të Shitjes (door-to-door) (10) (Femra)

Information

Publish Date

13.04.2018

End Date

31.05.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Home Center (kompani e mirënjohur në ofrimin e produkteve shtëpiake)

shpall konkurs për:

Agjente/ Prezantuese të Shitjes (door-to-door) (10) (Femra)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë.
 • Tregon mbi karakteristikat e produktit;
 • Bind klientin për të blerë produktin duke përdorur një teknikë bindëse;
 • Ofron produktet në lagje të ndryshme dhe rrethina (door-to-door), me qëllim të shitjes së produkteve të kompanisë;
 • Shpërndan mostrat e produkteve;
 • Vlerëson aftësitë, nevojat dhe ndërton marrëdhënie produktive të qëndrueshme me klientët;
 • Udhëton në rajone të planifikuara paraprakisht për të ofruar ose shitur mallra;
 • Punon në një territor të caktuar, duke vizituar një numër të madh të shtëpive ose vendeve në ditë.
 • Përmbush objektivat e shitjeve personale dhe ekipore;
 • Raporton në baza ditore menaxhmentit të lartë.

Aftësitë dhe Shkathtësitë e nevojshme:

 • Përvojë paraprake të punës në fushën e shitjes;
 • Njohuri të mira me teknikat e ndryshme të shitjes dhe menaxhimin e saj;
 • Aftësi shumë të mira të shërbimit ndaj klientit;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Aftësi shumë të mira për të bashkëvepruar, komunikuar dhe negociuar në mënyrë efektive;

Kushtet e punës:

 • Pagë fikse + bonuse;
 • Zhvillim profesional dhe sfida të vazhdueshme;
 • Trajnime.

Si të Aplikoni

 • Ju lutem aplikoni përmes e-mail adresës: homecenter.ks@gmail.com
 • Për çdo informatë shtesë mund të na kontaktoni në numrin: 038-749-802 ose në 049-565-083 (e Hënë – e Premtë, 09:00-16:00).
 • Afati për aplikim është deri më 31 Maj, ora 23:59.

Expired

Share

Advertising