Log in
X

Company Name

Anova Research

Phone Number

049/555-848

Company Place

Prishtinë

Intervistues telefonik në gjuhën gjermane, italiane dhe franceze

Intervistues telefonik në gjuhën gjermane, italiane dhe franceze

Information

Publish Date

12.04.2018

End Date

24.04.2018

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania “Anova Research” merret me hulumtime të tregut online për tregun gjerman, italian dhe francez. Jemi kompani me standarde të larta profesionale,ku puna etike dhe profesionale vlerësohen lartë. Përderisa klientëve tanë i ofrojmë shërbime cilësore, të punësuarve tanë i ofrojmë një ambient të mire pune, kushte konkuruese dhe avansim e trajnime të vazhdueshme.

K O N K U R S

Kërkojmë intervistues telefonik që flasin gjuhën gjermane, italiane dhe/ose franceze, që kanë aftësi të mira komunikimi dhe kuptojnë metodologjitë e hulumtimit telefonik.

Nëse flisni gjuhën gjermane apo italiane dhe besoni që jeni profil adekuat ju inkurajojmë të na kontaktoni në:

info@anovaresearch.net  OSE 049/555-848

Përfitimet:

-Kontratë pune konform ligjeve të aplikueshme në Kosovë

-Paga bazë mbi mesatarën e tregut dhe bonuse mbi performancën

-Vlerësime profesionale dhe në bazë të rezultateve ngritje në detyrë apo pagës bazë 

-Trajnime profesionale në Kosovë dhe Gjermani

-Korrektësi dhe ambient pune konform standardeve evropiane

Expired

Share

Advertising