Log in
X

Company Name

Petrol Company

Phone Number

038 601 057

Company Place

Prishtinë

Mirembajtes te parqeve

Mirembajtes te parqeve

Information

Publish Date

10.04.2018

End Date

20.04.2018

Categories

| Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Petrol Company shpallë konkurs për 3 vende të lira pune në pozitën Mirembajtes te parqeve, ne rajonin e Prishtines,

Detyrat

  •  Mirembajtjen, pastrimin dhe rregullimin e parqeve
  •  Mbjelljen e luleve dhe mirembajtjen e tyre

Kualifikimet

  • Përvojë e punes ne lemine e mirembjatjes do te konsiderohej perparesi

 Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike arbresha.blakaj@petrolcompany.biz duke dërguar te dhenat personale,(emrin,mbiemrin,vendbanimin) si dhe nje numer kontaktues te telefonit.

Për më shumë na kontaktoni në 038-601-057

Konkursi mbetet i hapur deri me date 20.04.2018

Expired

Share

Advertising