Log in
X

Company Name

Inspirimi Call

Phone Number

+383 45 431056

Company Place

Prishtinë

Operatore Gjermano folëse (2)

Operatore Gjermano folëse (2)

Information

Publish Date

10.04.2018

End Date

24.04.2018

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

2 Operatore Gjermano folëse për Call Center

Kompania Zvicerane-Kosovare  "Inspirimi Call" sh.p.k. me seli në Prishtinë shpall konkurs për dy vende pune.

Ne jemi një kompani në rritje dhe në kërkim të njerëzve me vlera dhe njerëz me ambicie që duan të rriten profesionalisht dhe të fitojnë.
Kërkojmë 2 Operatore Gjermano folëse për Call Center me fillim pune në mënyrë të menjëhershme me orar të plotë apo part-time.

Ofrojmë:

 • Kontratë të rregullt pune;
 • Klimë të këndshme pune dhe ambient modern i punës;
 • Pagë fikse prej 500 Euro në muaj (plus provizione-bonuse);
 • Pagë të 13të sipas Standardeve Zvicerane;
 • Orar pune të përshtatshëm dhe fleksibil.

Kërkojmë:

 • Të flisni dhe shkruani rrjedhshëm gjuhën Gjermane;
 • Të posedoni njohuri bazë të Microsoft Office;
 • Të keni përvojë paraprake pune në fushën e Call Center;
 • Të keni njohuri në fushën e sigurimeve;
 • Të keni aftësi të mira komunikimi;
 • Të keni përgjegjësi në punë;
 • Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale;
 • Të keni aftësi pune grupore.

Të interesuarit për aplikim të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: shpetimveseli1@gmail.com

Për çdo informacion shtesë mund të na kontaktoni direkt në numrin: +383 45 431 056

Expired

Share

Advertising