Log in
X

Company Name

HOTEL INTERNATIONAL PRISHTINA & SPA

Phone Number

038- 600- 223

Company Place

Prishtinë

KAMARIER/RE (2)

KAMARIER/RE (2)

Information

Publish Date

10.04.2018

End Date

24.04.2018

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs :

Pozita :KAMARIER/RE (2)

Nga konkuruesit kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale
  • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve klientëve.
  • Gatishmëri për punë me ndërrime
  • Te jete komunikativë dhe bashkepunues.
  • Njohja e gjuhes angleze e preferuar

Te gjithe te interesuarit te na kontaktojne ne kete numer te telefonit: 049-157-157, 038-600-223

Me respekt

Hotel International Prishtina & SPA              

 

Expired

Share

Advertising