Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Call Agente (In Bound) (F) (2)

Call Agente (In Bound) (F) (2)

Information

Publish Date

10.04.2018

End Date

23.04.2018

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient ndërkombëtar rekrutimin e stafit për pozitën:

Call Agente (In Bound) Femer (2 Pozita)

Duke ju siguruar që kushtet e punës dhe ambienti i punës me standarde evropiane ju inkurajojmë të aplikoni ju të cilët keni njohuri te mira te gjuhës gjermane.

Kushtet:

  • Të keni njohuri shume te mira ne shkrim te gjuhes gjermane,
  • JTe keni njohuri me komunikim permes internetit,
  • Jeni një person i motivuar dhe i përkushtuar,
  • Jeni fleksibil dhe komunikative.

Çfare ju pret:

  • Aktivitete të larmishme dhe interesante në një skuadër profesionistësh
  • Punësim stabil, kontrate te rregullt pune,
  • Kushtet e punës me standarde evropiane.
  • Paga 700 Euro.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Ju mendoni se jeni e duhura?

HR Partners është kontraktuar për rekrutimin e agjenteve dhe ju ftojmë të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj ne e-mail: hr@hrpartners.co (Ju lutemi te cekni ne subject poziten per te cilen aplikoni)

Afati i fundit për aplikim: 23.04.2018

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising